Hondenopvang

Bij Rico in Aalsmeer vindt u een kleinschalige, persoonlijke hondenopvang. Ideaal voor de dagen dat u aan het werk bent of als u op vakantie gaat. Terwijl u werkt of vakantie viert, heeft uw hond bij ons de ruimte om heerlijk te spelen en te ravotten. In huis, in de tuin of op een ruim omheind grasland in Rijsenhout. Wilt u uw hond met een gerust hart achter kunnen laten? Reserveer dan nu want de plaatsen zijn beperkt.                             

Persoonlijk en kleinschalig

Per dag vangen wij een beperkt aantal honden op. Zo kunnen we elke hond de persoonlijke aandacht geven die wij zo belangrijk vinden. Dat betekent wel dat onze hondenopvang kleinschalig is. Het aantal plekken is dan ook beperkt.

 

Wachtlijst

Op dit moment is de dagopvang voor honden helemaal vol. Maar, we werken wel met een wachtlijst. Wilt u het direct weten als er een plekje vrij komt? Meld u dan aan en geef de dag(en) van uw voorkeur door. Zodra we weer plek hebben in onze opvang op de door u aangegeven dag, dan hoort u het. Aanmelden voor de wachtlijst is vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Dagopvang honden

De dagopvang voor honden is op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur. U kunt uw hond al vanaf 7.30 uur brengen en op het afgesproken tijdstip, vanaf 16.00 uur, ophalen. Voordat uw hond bij ons komt, heeft die al gegeten en is uitgelaten. Krijgt uw hond of pup in de middag nog eten? Dan geeft u dat voer mee. Overdag worden de honden ten minste één keer uitgelaten. Maar meestal gaan we met ze naar ons stuk grasland in Rijsenhout waar ze heerlijk buiten kunnen spelen.

24-uursopvang of vakantieopvang honden

Werkt u op onregelmatige tijden? Of heeft u eens een hele dag én nacht opvang nodig voor uw hond? Dan kunt u bij Rico in Aalsmeer ook terecht voor de 24-uursopvang. U brengt en haalt uw hond dan op het afgesproken tijdstip. Overdag gaat de hond met de andere honden mee naar het grasland. ’s Avonds laten we hem of haar nog een keer rondom het huis uit. Deze extra service is exclusief voor de honden die al bij ons op de hondenopvang zitten.

 

Vakantieopvang honden

Ook als u op vakantie gaat en uw hond is al een of enkele dagen bij ons op de opvang, kunt u uw hond voor de vakantieopvang bij ons onderbrengen. Net als met de 24-uursopvang gaat uw hond dan overdag mee naar het grasland en laten we hem of haar ’s avonds nog eens uit. Ook de vakantieopvang is een exclusieve service voor de honden van onze dagopvang. Wilt u hier gebruik van maken? Laat het ons weten en wij zorgen tijdens uw vakantie voor uw hond!

 

Aanmelden hondenopvang

Hondenopvang Rico in Aalsmeer wordt geleid door Aster Leegwater. Als ervaren hondenbezitster én in het bezit van alle benodigde papieren, zorgt zij met aandacht, liefde en veel kennis van zaken voor de honden in haar opvang. Wilt u op geïnformeerd worden zodra er weer plek is op de dag van uw keuze? Meld u dan aan en we houden u op de hoogte!