Rico’s Hondenkoekjes

Wie dagelijks een huis vol honden heeft, die heeft natuurlijk ook altijd hondenkoekjes in huis! Zelfgebakken, want dat zijn de lekkerste! Deze Rico’s hondenkoekjes maken we bij ons op de hondenopvang in Aalsmeer, maar ze zijn er ook voor de verkoop.

 

Zelfgebakken hondenkoekjes

Onze zelfgebakken hondenkoekjes worden altijd gemaakt van verse, verantwoorde ingrediënten. En natuurlijk zijn ze gebakken in de vorm van een bot. Als we het enthousiasme van de honden van onze eigen opvang mogen geloven, zijn deze fijne hondensnacks ook echt heel erg lekker!

 

De hondenkoekjes worden verkocht in zakjes van 400 gram:

  • Per 400 gram                €   7,50
  • 2 zakjes voor                 € 13,00

 

Ingrediënten

De Rico’s hondenkoekjes bevatten onder andere havermout en pindakaas. De hondenkoekjes zijn geheel verantwoord. Zolang uw hond geen allergie heeft, mag die deze koekjes dus zeker hebben!

 

Bewaaradvies

De hondenkoekjes bewaart u het beste op een droge plek, bijvoorbeeld in een afsluitbare trommel of bus. Ze zijn dan wel 2 tot 3 maanden houdbaar.

 

Online bestellen of afhalen in Aalsmeer

Wilt u uw viervoeter ook verwennen met zelfgebakken hondenkoekjes? Dan hoeft u daar dus niet zelf voor aan de bak, dat hebben wij al gedaan! Bestel ze telefonisch of per mail en we maken een afspraak om ze op te halen in Aalsmeer.

 

Zo bestelt u de hondenkoekjes

U kunt de hondenkoekjes bestellen via:

info@ricohondenuitlaatservice.nl

of bel naar: 06 – 54 914 288.